Over ons......

Wij zijn Astrid en Mariska. En in juli 2007 zijn wij begonnen met onze hondenschool en dierenspeciaalzaak, onder de naam Amico Piu. Dit doen wij nog steeds met veel plezier!
Met onze winkel zitten wij in Eijsden, hier verkopen we een scala aan premiummerken dierenvoeding, we hebben een uitgebreid assortiment vlo,- teek,- en wormbestrijdingsmiddelen. En uiteraard ook allerlei benodigdheden, van hondenriemen, tot konijnenspeelgoed en kattenbakken. Wij beschikken over alle kennis over onze producten, door opleidingen tot dierverzorgers en cursus pet nutrition advisor. We leggen u graag alles uit en kunnen u deskundig adviseren.
Voor de hondenschool hebben wij een mooie, volledig omheinde, wei in Mesch. In de winterperiode geven we, in de avonduren, de pups overdekt les in 
Oost-Maarland. Wij zijn opgeleid als hondengedragstherapeut bij kynotrain/van hall dogvision, dus ook voor onze cursussen hebben we alle kennis in huis.
Sinds 2017 is ons team uitgebreid met Evi. We zijn ontzettend blij met haar. En ook zij is geschoold kynologisch instructeur. U bent bij haar dus zeker ook in goede handen met uw hond.