Puppy Cursus

(voor pups vanaf 8 weken) Opvoeden staat in deze puppycursus centraal. Hoe wordt uw puppy een leuke, gezellige en gehoorzame huishond?


Oefeningen en commando’s dienen hierbij als hulpmiddel maar het hoofddoel is dat u leert hoe u uw pup bepaald gedrag aan of af kunt leren. 

Deze cursus bestaat uit 8 lessen.
De prijs hiervan is 110 euro.

Gehoorzaamheidscursus

Deze cursus sluit aan op de puppycursus en is ook geschikt voor oudere honden die nog nooit een cursus gevolgd hebben (b.v. asielhonden) of eigenaren die langere tijd geleden met hun hond een puppycursus gevolgd hebben en nu met de nieuwste methodes met hun hond verder aan de gehoorzaamheid willen werken. Aangezien dit een groep is waarbij iedere hond op een ander niveau aan de cursus begint, is het dus zeker bij deze cursus belangrijk de groepjes zo klein mogelijk te houden (2 tot 5), om met iedere eigenaar persoonlijk te kunnen bekijken hoe we met zijn hond verder gaan werken.

Deze cursus bestaat uit 8 lessen.
De prijs hiervan is 110 euro.

Sport en spel

Deze cursus is toegankelijk voor bazen en honden die de basisprincipes van de 
gehoorzaamheid beheersen. Naast de gehoorzaamheid komen in deze cursus onder meer, elementen van behendigheid en andere vormen van hondensport en –spel aan de orde. Hierbij gaat het er voornamelijk om de baas/hondrelatie te verbeteren en een leuk, gezellig en sociaal uitje te hebben voor zowel baas als hond. 

Deze cursus bestaat uit 15 lessen die in een half jaar tijd benut mogen worden.(strippenkaart) 
De prijs hiervan is 125 euro.

Speuren

Deze cursus is toegankelijk voor iedere hond die graag met zijn neus werkt. Hierbij maakt het ras of de leeftijd van de hond niks uit.
Wij kunnen ons “niks” voorstellen bij het reukvermogen van onze hond, maar tijdens deze cursus maakt hij ons dat helemaal duidelijk.
Hierbij gaat het puur om het zoeken naar mensen of bepaalde objecten.

Deze cursus bestaat uit 12 lessen die in 15 weken benut mogen worden (strippenkaart).
De prijs hiervan is 125 euro.

Privéles

Soms is er niet de gelegendheid om naar ons toe te komen of kunt U vanwege Uw werk of andere omstandigheden simpelweg niet elke week op dezelfde tijd naar onze les komen. Er is dan altijd de mogelijkheid om priveles te volgen, hierbij komen wij naar U toe op een moment dat dat U uitkomt en gaan we werken met U en de hond aan de dingen die door U worden aangegeven.

Deze cursus wordt per les aangevraagd en duurt zolang U er behoefte aan heeft.
De prijs hiervan is 40 euro per uur, excl. Reiskosten.