Facebook
 • OPENINGSTIJDEN WINKEL

  Ma 13.00-18.00
  Di 13.00-18.00
  Woe 9.00-18.00
  Do 9.00-18.00
  Vr 9.00-18.00
  Za 9.00-16.00

 • NIEUWSBRIEF
  !!! SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF !!!

  Hierin staan uiteraard alle nieuwtjes in en om Amico Piu, maar ook exclusieve aanbiedingen die alleen via de nieuwsbrief komen. Wil je je inschrijven stuur dan een email naar info@amicopiu.nl met je naam, soort huisdier(en) en hun naam en natuurlijk je emailadres. Vermeld er even bij dat het om de inschrijving van de nieuwsbrief gaat....

Gedragstherapie

Heeft U een hond die: overmatig blaft, onzindelijk blijft, niet alleen thuis kan blijven, opspringt, agressief gedrag vertoont, Uw spullen vernielt of ander ongewenst gedrag vertoont, neem dan contact met ons op en wij komen bij U thuis, zodat wij samen met U aan de hand van oefeningen en/of doormiddel van veranderingen het probleem kunnen aanpakken. Voor meer informatie over het probleem van Uw hond kunt U het beste persoonlijk contact met ons opnemen. Een gediplomeerd gedragstherapeute (van Hall/Dogvision), zal U dan te woord staan per e-mail of telefoon.

Zie contact

De prijs hiervan is 90 euro voor het eerste consult.
Waar betaalt u dan precies voor??
-intake gesprek (+/- 2 uur bij u thuis), vervolgens ontvangt u een schriftelijk rapport met daarin de diagnose en een "plan van aanpak" van de benodigde therapie. Indien nodig wordt dit evt. vervolgd door een prive-les (35 euro)